ПОЛИТИКА ЗА ПРОМОЦИИТЕ и ЦЕНООБРАЗУВАНЕ


Всички промоции в сайта са валидни до 31.12.2024г. или до изчерпване на количествата.

За Промоции и намаления, допълнително посочени с крайна дата, важи крайната дата за промоцията оповестена на интернет страницата на продукта, който е в промоция.

*всички промоции подлежат на промяна по решение на управителния орган на магазина/сайта.

*ползващ се от промоция клиент е този, който е добавил промоционалния продукт в количката си (кошницата) и го е поръчал по съответния ред, за да му бъде доставен. При корекция на цената след датата на поръчката клиентът не може да бъде засегнат от новата цена.

*Цените в сайта са В български левове и са обявени на конкретната страница на продукта, като са публикувани цени "Без" и "Със" данък добавена стойност (ДДС) и без включена доставка.

При завършване на поръчката (след като клиента е добавил продукти в онлайн количката си)  Клиентът получава структурирана разбивка на поръчваните от него продукти (стокова разписка) онлайн с цена на продукта преди начисляване на ДДС, след начисляване на ДДС и с включена доставка, след което ако Клиента е съгласен с обявените стойности той може да завърши поръчката си чрез натискане на бутона "поръчай", след това описаната по-горе ценова разбивка (стокова разписка) се изпраща и на имейла на клиента, който той е посочил, след което всички завършени по този начин поръчки задължително се проконтролират, като фирма "Био визия" ООД иска задължително потвърждаване на поръчката по телефон от клиента и едва след това поръчката бива третирана като "завършена" и следва да се изпрати на клиента.