ТРИВИТАМИНИ ОЙЛ / ТРИВИТАМИНОЛ за Хора


ТРИВИТАМИНИ ОЙЛ / ТРИВИТАМИНОЛ за Хора

/Витаминов комплекс против Косопад/Тривитаминолът, известен още като конски витамини вече е и във формула за хора

Това е новия продукт ТРИВИТАМИНИ ОЙЛ (Комплекс от витамини за коса) от серията Конско чудо на българския производител произвеждащ и популярния Тривитаминол. Тази нова формула е специално разработена за спиране на Косопада и общо подобряване състоянието на Косата, като в различните продукти от серията са добавени Арганово масло, Кератин, масло от Пшеничен зародиш, масло от Лимонена трева Бадемово масло, Конопено масло, като по-този начин е засилено още повече благоприятното действие на витамините и целият комплекс се превръща в нещо невероятно за комплексно регенериране на косъма и Косата като цяло.

Тривитамини ойл, както и Тривитаминола са изключителни продукти за красива и лъскава коса. Но докато тривитаминолът беше продукт основно за грижа за гривата на конете, то Тривитамини ойл е продукт изцяло разработен за човешкия косъм, неговите нужди и кожата на скалпа на главата.

Тривитамини ойл е продукт за по-бърз растеж на косъма, спиране на оредяването на Косата, както и за възстановяване на общото й жизнено състояние, здравина и блясък.

 

 - Но какво всъщност представлява  Тривитамини ойл ?

Тривитамини ойл е масло за коса, съчетало в състава си комбинация от Витамините А, Е и C.

Tази витаминозна козметика се прилага външнo върху косата като успешно спомага за заздравяване и повишаване устойчивостта на Косъма, за по-бързия му растеж, за борба с оредяването, както и като допълнително подхранващо средство (истинска "храна" за Косъма)


Уникалната и мощна комбинация от витамините А, C и Е е еликсир за здрав и силен косъм.
Tези витамини регенерират структурата на косъма от фуликуата до върха.

Но ето и още информация за действието на самите витамини:

- Витамин А ( ретинол ) -

Този витамин е отговорен за здравето на вашия скалп и е от огромно значение за пърия етап от растежа на косъма. Ретинолът заздравява скалпа и по този начин спира окапването на косми с фуликули. Така корените на вашата коса ще са защитени от вредните атмосферни влияния и ще получават повече хранителни вещества. От здравето на вашия скалп зависи живота на вашата коса, а Витамин А известен като ретинол се грижи за това. 

- Витамин Е - 

Ролята на витамин Е при грижата за косата е от същественозначение. Той е най-добрата добавка, която можете да използвате, ако имате илиискате да имате дълга и здрава коса. Като основно хранително вещество за кожатаи косата, витамин Е има много ползи.

Ето част от тях:

> Витамин Е стимулира растежа на косата

Витамин Е стимулира капилярите, подобрявайкикръвообращението в скалпа, което е от съществено значение за растежа на здравакоса. Капилярите доставят големи количества хранителни вещества, стимулиращирастежа на косата. Този витамин е основна съставка в Маслото за коса Тривитамини ойл и е най-доброто средство, ако искате да имате дългакоса.

> Витамин Е предотвратява появата на сива коса -

Това е може би най-голямото предимство от употребата навитамин Е. Високата концентрация на антиоксиданти във витамина могат даповлияят положително за забавяне на процесите на стареене и да ограничатпоявата на сива коса.

> Витамин Е при накъсани краища (цъфтеж)

Накъсаните краища са проблем при много жени. Те се получаваткогато косата е суха и безжизнена. Основната причина се дължи на температурата,използвана при сушенето и стилизирането на косата. За да се преодолее тозипроблем, витамин Е играе важна роля.


Прилагайте Тривитамини ойл върху краищата на косата иоставете да действа за 15 минути. Прилагайте веднъж или два пъти седмично, за да постигнете дълготраен ефект.

> Витамин Е подобрява състоянието на сухата коса

Витамин Е е едно от най-добрите решения при суха коса. За да получите бързи резултати, нанасянето директно върхускалпа и по дължините е методът, препоръчан от специалистите.

> Витамин Е за блясъкава Коса

Това е голямо предимство на витамин Е. Директното нанасянена Тривитамини ойл върху косата ще ѝ придаде блясък и кадифена мекота. 

> Витамин Е доставя полезни вещества на косата

Третирането на косата с витамин Е е полезно за дълъг периодот време. От най-голямо значение за косата има правенето на т.нар домашна маска за коса. Ето най-разпространената такава:

Сложете 2 супени лъжици от тривитамини ойл, заедно с 1 супена лъжица домашен алкохол в една чаша. Рабъркайте, след което нанесете върху скалпа и по дължината на косата. След товаувийте косата си с кърпа за 1 час и изплакнете с нормален шампоан. Ще бъдетеизненадани от ефективността на този вид грижа за вашата коса.

- Витамин C е другият важен витамин в състава на Тривитамини ойл

Благодарение на него, тялото ни изгражда и поддържасъединителни тъкани, които са градивни елементи на кожата, костите икръвоносните съдове. Ето как витамин C ще ви помогне да се радвате нахубава коса.

1. Спира косопада

Загубата на коса може да се дължи на хормонален дисбаланс,смяна на сезоните, хранителни проблеми, дефицит на хранителни елементи и други.Витамин С може да помогне за този проблем, защото той е мощен антиоксидант,който помага на косата като прониква дълбоко в структурата на клетката на косъма и й помага да се освободи от натрупалите се вредни вещества.

2. Редуцира лющенето на вашия скалп и появата на пърхот. 
Както казахме по-горе Витамин Ц е силен антиоксидант и неговото външно нанасяне върху кожата я заздравява и успокоява. 

3. Ускорява растежа на косата

Витамин Ц е в пряка връзка с подхранването на клетките на косата и комплекси с неговото съдържание водят до ускорен растеж на косата

Възстановява косъма след честа употреба на силни и/или некачествени козметични продукти!

Изключително благотворно действа външната употреба на комплекси като Тривитамини ойл съдържащи в състава си  големи количества на витамин Ц върху кожата и самия косъм.
Той ще премахне излишно омазняване, лющене и други проблеми, заздравява корена на косъма и хидратира кожата по абсолютно естествен начин.