( КОНСКО ЧУДО ) - ТРИВИТАМИНИ ОЙЛ / Тривитаминол за хора/ с Арганово Масло и Масло от Пшеничен зародиш за Суха и Изтощена Коса и против Косопад

Ново -35% ( КОНСКО ЧУДО ) - ТРИВИТАМИНИ ОЙЛ / Тривитаминол за хора/ с Арганово Масло и Масло от Пшеничен зародиш за Суха и Изтощена Коса и против Косопад

КОНСКО ЧУДО - ТРИВИТАМИНИ ОЙЛ

/ Тривитаминол за хора/

с Арганово Масло и Масло от Пшеничен зародиш за Суха и Изтощена Коса и против Косопад


* Цена 12.99лв. без ДДС / цена 15.59лв.с ДДС


Тривитаминолът, известен още като конски витамини вече е и във формула за хора. Това е новия продукт ТРИВИТАМИНИ ОЙЛ (Комплекс от витамини с добавени Арганов масло и масло от Пшеничен зародиш е продукт за коса) от серията Конско чудо на българския производител произвеждащ и популярния тривитаминол. Тази нова формула е специално разработена за спиране на Косопада и общо подобряване състоянието на Косата, като са добавени още Арганово масло и масло от Пшеничен зародиш за комплексно регенериране на косъма.

Тривитамини ойл, както и Тривитаминола са изключителни продукти за красива и лъскава коса. Но докато тривитаминолът беше продукт основно за грижа за гривата на конете, то Тривитамини ойл е продукт изцяло разработен за човешкия косъм, неговите нужди и кожата на скалпа на главата.

Тривитамини ойл е продукт за по-бърз растеж на косъма, спиране на оредяването на Косата, както и за възстановяване на общото й жизнено състояние, здравина и блясък.

 - Но какво всъщност представлява Тривитамини ойл ?

Тривитамини ойл е масло за коса, съчетало в състава си комбинация от Витамините А, Е и C.

Tази витаминозна козметика се прилага външно върху косата като успешно спомага за заздравяване и повишаване устойчивостта на Косъма, за по-бързия му растеж, за борба с оредяването, както и като допълнително подхранващо средство (истинска "храна" за Косъма)


Уникалната и мощна комбинация от витамините А, C и Е е еликсир за здрав и силен косъм.
Tези витамини регенерират структурата на косъма от фуликуата до върха.

Но ето и още информация за действието на самите витамини:

- Витамин А ( ретинол ) -

Този витамин е отговорен за здравето на вашия скалп и е от огромно значение за пърия етап от растежа на косъма. Ретинолът заздравява скалпа и по този начин спира окапването на косми с фуликули. Така корените на вашата коса ще са защитени от вредните атмосферни влияния и ще получават повече хранителни вещества. От здравето на вашия скалп зависи живота на вашата коса, а Витамин А известен като ретинол се грижи за това. 

- Витамин Е - 

Ролята на витамин Е при грижата за косата е от същественозначение. Той е най-добрата добавка, която можете да използвате, ако имате илиискате да имате дълга и здрава коса. Като основно хранително вещество за кожатаи косата, витамин Е има много ползи.

Ето част от тях:

> Витамин Е стимулира растежа на косата

Витамин Е стимулира капилярите, подобрявайки кръвообращението в скалпа, което е от съществено значение за растежа на здрава коса. Капилярите доставят големи количества хранителни вещества, стимулиращи растежа на косата. Този витамин е основна съставка в Маслото за коса Тривитамини ойл и е най-доброто средство, ако искате да имате дълга коса.

> Витамин Е предотвратява появата на сива коса -

Това е може би най-голямото предимство от употребата навитамин Е. Високата концентрация на антиоксиданти във витамина могат да повлияят положително за забавяне на процесите на стареене и да ограничат появата на сива коса.

> Витамин Е при накъсани краища (цъфтеж)

Накъсаните краища са проблем при много жени. Те се получават когато косата е суха и безжизнена. Основната причина се дължи на температурата,използвана при сушенето и стилизирането на косата. За да се преодолее този проблем, витамин Е играе важна роля.

Прилагайте Тривитамини ойл върху краищата на косата и оставете да действа за 15 минути. Прилагайте веднъж или два пъти седмично, за да постигнете дълготраен ефект.

> Витамин Е подобрява състоянието на сухата коса

Витамин Е е едно от най-добрите решения при суха коса. За да получите бързи резултати, нанасянето директно върху скалпа и по дължините е методът, препоръчан от специалистите.

> Витамин Е за бляскава Коса

Това е голямо предимство на витамин Е. Директното нанасяне на Тривитамини ойл върху косата ще ѝ предаде блясък и кадифена мекота. 

> Витамин Е доставя полезни вещества на косата

Третирането на косата с витамин Е е полезно за дълъг период от време. От най-голямо значение за косата има правенето на т.нар домашна маска за коса. Ето най-разпространената такава:


Примерен начин за използване: Сложете 2 супени лъжици от тривитамини ойл, заедно с 1 супена лъжица домашен алкохол в една чаша. Рабъркайте, след което нанесете върху скалпа и по дължината на косата. След това увийте косата си с кърпа за 1 час и изплакнете с нормален шампоан. Ще бъдете изненадани от ефективността на този вид грижа за вашата коса.

- Витамин C е другият важен витамин в състава на Тривитамини ойл

Благодарение на него, тялото ни изгражда и поддържа съединителни тъкани, които са градивни елементи на кожата, костите и кръвоносните съдове. Ето как витамин C ще ви помогне да се радвате на хубава коса.

1. Спира косопада

Загубата на коса може да се дължи на хормонален дисбаланс,смяна на сезоните, хранителни проблеми, дефицит на хранителни елементи и други.Витамин С може да помогне за този проблем, защото той е мощен антиоксидант,който помага на косата като прониква дълбоко в структурата на клетката на косъма и й помага да се освободи от натрупалите се вредни вещества.

2. Редуцира лющенето на вашия скалп и появата на пърхот. 
Както казахме по-горе Витамин Ц е силен антиоксидант и неговото външно нанасяне върху кожата я заздравява и успокоява. 

3. Ускорява растежа на косата

Витамин Ц е в пряка връзка с подхранването на клетките на косата и комплекси с неговото съдържание водят до ускорен растеж на косата

Възстановява косъма след честа употреба на силни и/или некачествени козметични продукти!

Изключително благотворно действа външната употреба на комплекси като Тривитамини ойл съдържащи в състава си  големи количества на витамин Ц върху кожата и самия косъм.
Той ще премахне излишно омазняване, лющене и други проблеми, заздравява корена на косъма и хидратира кожата по абсолютно естествен начин.


- Друга основна съставка в новия комплекс с витамини за Коса на Конско чудо е Аргановото масло.


Тривитамини ойл с Аргановото масло е комплекс, който е изключително лесно усвоим от косъма, от корените до върха, като го прави еластичен, здрав и бляскав.
Аргановото масло е богато на антиоксиданти, витамини А и Е в естествена фаза, ненаситени мастни киселини и омега-6 и 9 мастни киселини.
Този концентриран елексир на полезни вещества укрепва, хидратира и подхранва косъма от корена до върха му.
Той в значителна степен подпомага възстановяването на косъма, както от вредната околна среда, така и от различни вътрешни за организма проблеми водещи до неговата слабост и оредяване.

Аргановото масло в своята структура от микро и макро елементи съдържа множество полезни вещества (Цинк, Желязо, Мегнезий и др), които действат антисептично и възстановяват косъма .
Съчетанието на трите витамина А, Е и C с арганово масло засилва ефектът на регенериране на косъма, като го прави жив, плътен и хидратиран.
Тривитамини ойл с арганово масло е маслен разтвор, който възстановява нормалното Ph.
Козметичен продукт за здрав, еластичен, лъскав и отново жив косъм.Арганово масло – Мощен антиоксидант, който овлажнява и възстановява косъма в дълбочина след изсушаване. Прави го гладък, мек и лесен за разресване и предпазва от екземи и възпаления.
За косъма – подхранва корена, стимулира растежа, засилва блясъка и еластичността на косъма.

!!!  Вторият, но не и по ефективност герой в този комплекс е МАСЛОТО ОТ ПШЕНИЧНИ ЗАРОДИШИ. !!!


- Как действа маслото от Пшенични зародиши на Косата и защо е супер ефективно против КОСОПАД?

    Маслото от пшеничен зародиш се състои от дълга верига от мастни киселини, богати както на витамин Е, така и на линолова киселина.

Извлечено от семената на житното растение, богатото на хранителни вещества масло носи големи ползи, когато се прилага локално и когато се използва по-специално върху косата ви, може да помогне за повишаване на хидратацията, възстановяване на изтощената коса и укрепване на кичурите, но неговото най-силно действие е това, че ефективно спира КОСОПАДА.
Маслото от пшеничен зародиш е богато, подхранващо масло, получено от ембриони на семена на пшенично растение, често извлечено чрез студено пресоване.

„Често се нарича „течно злато“, защото е най-богатият естествен източник на витамин Е.

Освен това е заредено с есенциални мастни киселини като линолова, за която е доказано, че помага за укрепване на космените фоликули, като същевременно омекотява косата и поддържа необходимата влага в нея.
Благодарение на мощното количество витамин Е в маслото от пшеничен зародиш, това масло от пшеничен зародиш може да се използва както за повишаване, така и за поддържане на нивата на влага в сухата коса.

Ключът тук е последователността, но с времето косата ви ще изглежда по-блестяща и ще се чувства по-малко суха.

Маслото от пшеничен зародиш е заредено с незаменими мастни киселини и витамини, косата, увредена от топлина, цвят или общи стресови фактори на околната среда, ще изпие неговата подхранваща, възстановяваща доброта.

То не само поправя съществуващите щети, но всъщност помага за предотвратяване бъдещо оредяване или прекомеро изтощаване и изтъняване на косата.


Най-големите ползи от маслото от Пшенични зародиши за косата са:


  • Богат източник на антиоксиданти
  • Действа като подхранващо средство за коса
  • То е допълнително хидратиращо
  • Спасява косата ви от увреждане
  • Маслото от пшеничен зародиш насърчава растежа на нова коса
  • Спира Косопада и ефективно се грижи за здравето на косата


*Още за ползите от Маслото от Пшеничен зародиш може да прочетете в нашия >>>БЛОГ - ТУК<<<

Начин на приложение на Тривитамини ойл: външно върху косата. 

Комплексът от витамини /ТРИВИТАМИНИ ОЙЛ А, C и Е/ прави кожата еластична и здрава, а косъма здрав и лъскав.
Съдържащите се в него витамини имат следните действия: Вит. А подобрява еластичността на косъма, стимулира производството на колаген, забавя стареенето. Вит. Е заздравява косъма. Вит. C усилва растежа и здравината на косъма.


 


* Промоцията е валидна до 31.07.2024г.
или до изчерпване на количествата.Може да поръчате бързо и лесно и на
тел. 0888 611 411За още по-силен ефект Комбинирайте с балсама Конско чудо с натурални масла и комплекса от витамини Тривитамини ойл

>>> Балсам <<<


Виж нещо ново

✦❁✦ ШАМПОАН С КОНОПЕНО МАСЛО ✦❁✦

/против омазняване и пърхот/


Memory
Количество 50 мл.

Напишете отзив

Бележка: Оставете вашето мнение за продукта!
    Лош           Добър

Бърза доставка

Доставка на всички продукти в цялата страна.

 

Лесно Плащане

Плащате след преглед на пратката.

 

  • Код на продукта: Тривитамини ойл с Арганово масло и Пшеничен зародиш
  • Наличност: В наличност
  • 20.00 лв.
  • 12.99 лв.

Тагове: косопад, пшеничен зародиш за коса, масло за коса, konsko chudo, тривитаминол, тривитаминол цена, конски витамини, trivitaminol, trivitaminol cena, конско чудо, арганово масло мнения, дермокан и тривитаминол, конски витамин, конски витамино в комплекс, конски витамини тривитаминол цена, конски витамини цена, тривитамини ойл, тривитаминол за хора