Серума за Мигли и Вежди за Растеж, Възстановяване и Удължаване с Кератин и витамини за Бърз ефект

-33% Серума за Мигли и Вежди за Растеж, Възстановяване и Удължаване с Кератин и витамини за Бърз ефект

ОРИГИНАЛЕН
Серума за Мигли и Вежди

DELIA

ОТНОВО НАЛИЧЕН!!!

*цена без ддс 11.99лв. / цена с ддс 14.38лв.


Серум за мигли и вежди Eyelash Creator DeliaCosmetics Original

Ако до сега не сте ползвали този иновативен козметичен продукт трябва да прочетете следната информация:

Какво представлява серумът за мигли и вежди?
Серум за мигли и вежди – иновативно решение за красиво оформени очи
Това е козметичен продукт, създаден специално за грижата за вашите миглите и вежди.
Поради иновативния си комплекс, той има силата да удължи, укрепи, подхрани и подобри плътността на вашите мигли и вежди изключително ефективно и бързо.
Серумът Делия има комплексно действие, като едновременно стимулира корените като така се стиулира появата на нови косъмчета и регенерира структурата на самия косъм, за да се избегне загуба, както и за да се подсили самия растеж на косъма по дължина.
Скоростта и ефективността на подобряване състоянието на вашите мигли и вежди зависи изключително от грижата, която полагате за тях, но и от съставките на нашия серум, а Серумът за мигли и вежди Eyelash Creator Delia Cosmetics съдържа само активни съставки като Провитамин B2 и Кератин.
> Провитамин B2 играе изключително важна роля в изграждането на структурата на косъмчета на вашите мигли и вежди. Той подхранва косъма от корена до върха, като неговият дефицит в сърцевината на косъма често води до окапване или изключителна тънкост на косъмчетата. Затова Delia с се погрижили в серума да има значителна доза от него.
> Кератинът е протеин, който се съдържа в косъма и го изгражда, а терапията с него има за цел да възстанови дефицита му и да го заздрави.

А ето и още за положителните действия на кератина:
Как действа Кератина?
  • Кератинът е вид протеин, който изгражда косъма.
  • Кератинът е основното градивно вещество и в рога на носорога така търсен от източните лечители като средство за "връщане към живота"
  • Кератинът е защитен протеин, по-малко податлив на надраскване или разкъсване от други видове клетки, които тялото ни произвежда.
  • Кератинът се използва като съставка в козметиката тъй като е основена структурна единица на косъма и помогна за укрепването му и го прави по-здрав, по-плътен и издържлив. Подпомага неговото израстване и постигане на максимална дължина.

Употреба :
Всяка вечер след почистване на грима нанесете от серума с помощта на четката от комплекта в основата на миглите и върху веждите. Не изплаквайте!
Ако попадне в очите нежно изплакнете с вода. Може да се използва всекидневно. Не предизвиква раздразнения. Подходящо за хора с контактни лещи.
Поставя се след слагането им. За най-добър ефект използвайте редовно. Видим ефект само след 15 дни!

* Промоцията е валидна до 30.06.2024г.


Може да поръчате бързо и лесно и на
тел. 0888 611 411


Memory
Количество 7 мл.

Напишете отзив

Бележка: Оставете вашето мнение за продукта!
    Лош           Добър

Бърза доставка

Доставка на всички продукти в цялата страна.

 

Лесно Плащане

Плащате след преглед на пратката.

 

  • Код на продукта: Серум за мигли и вежди
  • Наличност: В наличност
  • 18.00 лв.
  • 11.99 лв.

Тагове: серум за мигли, мигли, удължаване на мигли, микроблейдинг, козметик, вежди, мигли косъм по косъм, изкуствени мигли, естествени мигли, възстановяване на мигли, растеж на мигли, растеж на вежди, хубави вежди, гъсти мигли, гъсти вежди, красиви вежди, красиви очи, изящни очи, сенки за очи, грим, очна линия, серум за мигли цена, бърз растеж на мигли, за растеж на мигли, serum za migli cena