Конско Чудо Тривитамини ойл / Тривитаминол / Витамини А, Е и C / с Арган и масло от Лимонена трева Против Косопад

-48% Конско Чудо Тривитамини ойл / Тривитаминол / Витамини А, Е и C / с Арган и масло от Лимонена трева Против Косопад


Конско Чудо Тривитамини ойл 

Витамини А, Е и C с Арган и масло от Лимонена трева

Против Косопад и за Силна и Жизнена Коса 


* Цена без ДДС 10.99лв. / цена с ДДС 13.19лв.Тривитаминолът, известен още като конски витамини вече е и във формула за хора

Това е новият продукт ТРИВИТАМИНИ ОЙЛ (масло за коса) от серията Конско чудо на българския производител произвеждащ и популярния продукт за коне Tривитаминол.

Тази нова формула е специално разработена за усилване растежа на косата, стимулиране на нейната жизненост и красота, както и напълно естествено спиране на Косопад и общо подобряване състоянието на Косата, като към добре познатия от Тривитаминола коктейл от витамини ( А, Е и С ) са добавени още Арганово масло и масло от Лимонена трева (за ползите от Лимонената трева за Косата прочетете в нашия Блог-пост - тук - ) за цялостно регенериране на косата.

Тривитамини ойл, както и Тривитаминола са изключителни продукти за красива, бляскава и най-вече ЗДРАВА коса. Но докато тривитаминолът беше продукт основно за грижа за гривата на конете, то Тривитамини ойл е продукт изцяло разработен за човешкия косъм и неговите нужди съчетан с особеностите на кожата на скалпа на главата и човежкото Ph.

Тривитамини ойл е продукт за по-бърз растеж на косъма, спиране на оредяването му, както и за възстановяване на общото му жизнено състояние.


 - Но какво всъщност представлява Тривитамини ойл ?

Тривитамини ойл е масло за коса, което е съчетало в състава си комбинация от витамините А, Е и C.

Tази витаминозна козметика се прилага външнo върху скалпа и косата като успешно спомага за заздравяване и повишаване устойчивостта на Косъма, за по-бързия му растеж, за борба с оредяването, както и като допълнително подхранващо средство (истинска "храна" за Косъма)


Уникалната и мощна комбинация от витамините А, C и Е е еликсир за здрав и силен косъм.
Tези витамини регенерират структурата на косъма от фуликуата до върха.

Но ето и още информация за действието на самите витамини:

- Витамин А ( ретинол ) -

Този витамин е отговорен за здравето на вашия скалп и е от огромно значение за пърия етап от растежа на косъма. Ретинолът заздравява скалпа и по този начин спира окапването на косми с фуликули. Така корените на вашата коса ще са защитени от вредните атмосферни влияния и ще получават повече хранителни вещества. От здравето на вашия скалп зависи живота на вашата коса, а Витамин А известен като ретинол се грижи за това. 

- Витамин Е - 

Ролята на витамин Е при грижата за косата е от съществено значение. Той е най-добрата добавка, която можете да използвате, ако имате или искате да имате дълга и здрава коса. Като основно хранително вещество за кожата и косата, витамин Е има много ползи.

Ето част от тях:

> Витамин Е стимулира растежа на косата

Витамин Е стимулира капилярите, подобрявайки кръвообращението в скалпа, което е от съществено значение за растежа на здрава коса. Капилярите доставят големи количества хранителни вещества, стимулиращи растежа на косата. Този витамин е основна съставка в Маслото за коса Тривитамини ойл и е най-доброто средство, ако искате да имате дълга коса.

> Витамин Е предотвратява появата на сива коса

Това е може би най-голямото предимство от употребата на витамин Е. Високата концентрация на антиоксиданти във витамина могат да повлияят положително за забавяне на процесите на стареене и да ограничат появата на сива коса.

> Витамин Е при накъсани краища (цъфтеж)

Накъсаните краища са проблем при много жени. Те се получават когато косата е суха и безжизнена. Основната причина се дължи на температурата, използвана при сушенето и стилизирането на косата. За да се преодолее този проблем, витамин Е играе важна роля.

Прилагайте Тривитамини ойл върху краищата на косата и оставете да действа за 15 минути. Прилагайте веднъж или два пъти седмично, за да постигнете дълготраен ефект.

> Витамин Е подобрява състоянието на сухата коса

Витамин Е е едно от най-добрите решения при суха коса. За да получите бързи резултати, нанасянето директно върху скалпа и по дължините е методът, препоръчан от специалистите.

> Витамин Е за бляскава Коса

Това е голямо предимство на витамин Е. Директното нанасяне на Тривитамини ойл върху косата ще ѝ придаде блясък и кадифена мекота. 

> Витамин Е доставя полезни вещества на косата

Третирането на косата с витамин Е е полезно за дълъг период от време. От най-голямо значение за косата има правенето на т.нар домашна маска за коса. Ето най-разпространената такава:

Сложете 2 супени лъжици от тривитамини ойл, заедно с 1 супена лъжица домашен алкохол в една чаша. Разбъркайте, след което нанесете върху скалпа и по дължината на косата. След това увийте косата си с кърпа за 1 час и изплакнете с нормален шампоан. Ще бъдете изненадани от ефективността на този вид грижа за вашата коса.


- Витамин C е другият важен витамин в състава на Тривитамини ойл

Благодарение на него, тялото ни изгражда и поддържа съединителни тъкани, които са градивни елементи на кожата, костите и кръвоносните съдове. Ето как витамин C ще ви помогне да се радвате на хубава коса.

1. Спира косопада

Загубата на коса може да се дължи на хормонален дисбаланс, смяна на сезоните, хранителни проблеми, дефицит на хранителни елементи и други. Витамин С може да помогне за този проблем, защото той е мощен антиоксидант, който помага на косата като прониква дълбоко в структурата на клетката на косъма и й помага да се освободи от натрупалите се вредни вещества.

2. Редуцира лющенето на вашия скалп и появата на пърхот. 
Както казахме по-горе Витамин Ц е силен антиоксидант и неговото външно нанасяне върху кожата я заздравява и успокоява. 

3. Ускорява растежа на косата

Витамин Ц е в пряка връзка с подхранването на клетките на косата и комплекси с неговото съдържание водят до ускорен растеж на косата

Възстановява косъма след честа употреба на силни и/или некачествени козметични продукти!

Изключително благотворно действа външната употреба на комплекси като Тривитамини ойл съдържащи в състава си  големи количества на витамин Ц върху кожата и самия косъм.
Той ще премахне излишно омазняване, лющене и други проблеми, заздравява корена на косъма и хидратира кожата по абсолютно естествен начин.


- Друга основна съставка в новия комплекс с витамини за Коса на Конско чудо е Аргановото масло.


Тривитамини ойл с Аргановото масло е комплекс, който е изключително лесно усвоим от косъма, от корените до върха, като го прави еластичен, здрав и бляскав.
Аргановото масло е богато на антиоксиданти, витамини А и Е в естествена фаза, ненаситени мастни киселини и омега-6 и 9 мастни киселини.
Този концентриран еликсир на полезни вещества укрепва, хидратира и подхранва косъма от корена до върха му.
Той в значителна степен подпомага възстановяването на косъма, както от вредната околна среда, така и от различни вътрешни за организма проблеми водещи до неговата слабост и оредяване.


Аргановото масло в своята структура от микро и макро елементи съдържа множество полезни вещества (Цинк, Желязо, Мегнезий и др), които действат антисептично и възстановяват косъма .
Съчетанието на тре витамина А, Е и C с арганово масло засилва ефектът на регенериране на косъма, като го прави жив, плътен и хидратиран.
Тривитамини ойл с арганово масло е маслен разтвор, който възстановява нормалното Ph.
Козметичен продукт за здрав, еластичен, лъскав и отново жив косъм.- Масло от Лимонена трева 

Маслото от лимонова трева е вид етерично масло, което се извлича от листата на растението чрез процес на парна дестилация. Това масло има рядка консистенция. Има бледо или ярко жълт цвят. Маслото от лимонова трева има освежаващ аромат, подобен на този на лимона. Има силен, отчетлив аромат, поради което се използва често в ароматерапията.
Географските фактори определят химическия състав на маслото от лимонова трева. То се състои главно от компонента, наречен Citral, който представлява около 70-80% от него. Маслото от лимонова трева също е пълно с витамини като витамин А, В1, В2, В3, В5, В6, фолиева киселина и витамин С. Това етерично масло също е източник на основни минерали като цинк, магнезий, фосфор, манган, мед, калий, Калций и желязо. Наличието на тези съединения са отговорни и за неговите противогъбични, антисептични, противодразнещи свойства и най-вече подхранващи косата и корените й свойства.

Още за полезните свойства на Маслото от Лимонена трева може да прочетете в Блога ни - тук - Начин на приложение на Тривитамини ойл: външно върху косата. 
Комплексът от витамини /ТРИВИТАМИНИ ОЙЛ А, C и Е/ прави кожата еластична и здрава, а косъма здрав и лъскав.
Съдържащите се в него витамини имат следните действия: Вит. А подобрява еластичността на косъма, стимулира производството на колаген, забавя стареенето. Вит. Е заздравява косъма. Вит. C усилва растежа и здравината на косъма.

Арганово масло – Мощен антиоксидант, който овлажнява и възстановява косъма в дълбочина след изсушаване. Прави го гладък, мек и лесен за разресване и предпазва от екземи и възпаления.
За косъма – подхранва корена, стимулира растежа, засилва блясъка и еластичността на косъма.
 Може да поръчате бързо и лесно и на
тел. 0888 611 411За още по-силен ефект Комбинирайте с Шампоана Конско чудо с Арганово масло, Кератин и Лимонена трева

* Промоцията е валидна до 30.04.2024г.Memory
Количество 50 мл.

Напишете отзив

Бележка: Оставете вашето мнение за продукта!
    Лош           Добър

Бърза доставка

Доставка на всички продукти в цялата страна.

 

Лесно Плащане

Плащате след преглед на пратката.

 

  • Код на продукта: Тривитамини ойл с Арганово масло и Масло от Лимонена трева
  • Наличност: В наличност
  • 21.00 лв.
  • 10.99 лв.

Тагове: тривитамини ойл, Арганово Масло с Тривитамин, косопад, конско чудо, конски шампоан, А, Е, и Ц, trivitaminol, trivitaminol cena, биовизия, тривитаминол цена, дермокан, арган, argan,