Кои са 5-те Невероятни Ефекта на Рициновото Масло

05/12/2019 0 Коментар (и)

 

Кои са 5-те Невероятни Ефекта на Рициновото Масло?

 


 

Рициновото масло произхожда от Източна Африка, но като култура, от която се добива така полезното Рициново масло се сади във всички зони с умерен климат. В тропическите ширини е многогодишно дървовидно растение, а в умерените ширини рядко успява да преживее зимата и се развива като едногодишно тревисто растение.

 

И така... сега да Ви разкрием 5-те му най-големи ползи за нас.

Номер (1)Рициновото масло подхранва и хидратира сухата Коса, подпомага растежа й, успешно се справя с пърхота и косопада. То хидратира косата и скалпа, тъй като съдържа Омега 9 мастни киселини, които имат способността да задържат влагата в косъма и скалпа на главата. Рициновото масло прави косата по-плътна и лъскава. Освен Омега 9, в рициновото масло се съдържат и Омега 6 мастни киселини. Тази комбинация действа безотказно срещу изтънява и косопад.

 

 

Номер (2)Рициновото масло е много добра грижа за Кожата, особено в борбата с бръчките. Допринася за заличаване на мимическите бръчки, възвръща свежестта, еластичността и мекотата на кожата. Предпазва кожата от изсушаване през зимните месеци, помага при напукани устни и ръце. Рициноловата киселина, която се съдържа в него е особенопо подходяща за третиране на акне. Допринася за заличаване на стрии, изсветляване на пигментни петна и белези по кожата.

 

Номер (3) - Рициновото масло е много подходящо за омекотяване на удебелени тъкани на ходилата  - при напукани пети нанесете маслото вечер, обуйте памучни чорапи и спете с тях.

 

 

Номер (4) - Рициновото масло подпомага растежа на Миглите - както при косата, така и при окосмяването на клепачите, рициновото масло помага за сгъстяването им, както и за удължаването им. Това е най-натуралният начи да стимулирате миглите си да са секси.

 

Номер (5) - Рициновото масло също помага и на вашите Вежди. Ако искате да имате по-плътни и красиви вежди, без микроблейдинг или други художествени изяви, вечер преди сън мажете веждите си с тънак слой Рициново масло и ще постигнете веждите, които никой козметик не може да ви направи, защото те са вашите, а вие само сте стимулирали техния потенциал.

 

За още интересни статии и промоции - следете нашия сайт - www.biovisia.eu

 

Вижте и нашите предложения за натурални продукти - тук!!!

 

Може да поръчате бързо, лесно и удобно и на тел. 0888 611 411